Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32969
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Левків, Соломія-Марія | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Levkiv, Solomiya-Mariya | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariya | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-12T10:18:12Z | - |
dc.date.available | 2022-10-12T10:18:12Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Левків С.-М. Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послуг / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 133-135. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32969 | - |
dc.description.abstract | Представлено основні чинники, які впливають на рівень конкурентоспроможності, а саме: продукція, послуги, персонал, імідж та ціна. Саме зосередження уваги на розвитку усіх цих напрямів допомагає ресторану-крамниці «Marinad meat bar» підтримувати високий рівень конкурентоспроможності в умовах сучасного ринку туристичних послуг. The main factors influencing the level of competitiveness are presented, namely: products, services, staff, image and price. It is the focus on the development of all these areas that helps the Marinad meat bar to maintain a high level of competitiveness in today's market of tourist services. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | гостинність | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | ресторан-крамниця | uk_UA |
dc.subject | hospitality | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.subject | restaurant-shop | uk_UA |
dc.title | Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послуг | uk_UA |
dc.title.alternative | The level of competitiveness of the restaurant "Marinad meat bar" in the modern market of tourist services | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_38_133-135.pdf | 590.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.