Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32980
Title: Функціонально-технологічні характеристики шротів волоського горіха і кунжуту
Other Titles: Functional and technological characteristics of walnut and sesame meal
Authors: Михайлик, Віталій
Кравченко, Михайло
Mykhailyk, Vitalii
Kravchenko, Mykhailo
Keywords: борошняні кондитерські вироби
шрот
функціонально-технологічні характеристики
flour confectionery
meal
functional and technological characteristics
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Михайлик В. Функціонально-технологічні характеристики шротів волоського горіха і кунжуту / Віталій Михайлик, Михайло Кравченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 166-167.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Мета дослідження: визначення фізико-хімічних показників шротів волоського горіха (ШВГ) і кунжуту (ШК).The purpose of the study: determination of physical and chemical indicators of meal times walnut (SHVG) and sesame (SHK).
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32980
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_49_166-167.pdf616.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.