Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32980
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлик, Віталій | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Михайло | - |
dc.contributor.author | Mykhailyk, Vitalii | - |
dc.contributor.author | Kravchenko, Mykhailo | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-12T12:20:17Z | - |
dc.date.available | 2022-10-12T12:20:17Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Михайлик В. Функціонально-технологічні характеристики шротів волоського горіха і кунжуту / Віталій Михайлик, Михайло Кравченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 166-167. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32980 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження: визначення фізико-хімічних показників шротів волоського горіха (ШВГ) і кунжуту (ШК).The purpose of the study: determination of physical and chemical indicators of meal times walnut (SHVG) and sesame (SHK). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | шрот | uk_UA |
dc.subject | функціонально-технологічні характеристики | uk_UA |
dc.subject | flour confectionery | uk_UA |
dc.subject | meal | uk_UA |
dc.subject | functional and technological characteristics | uk_UA |
dc.title | Функціонально-технологічні характеристики шротів волоського горіха і кунжуту | uk_UA |
dc.title.alternative | Functional and technological characteristics of walnut and sesame meal | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_49_166-167.pdf | 616.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.