Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32980
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлик, Віталій-
dc.contributor.authorКравченко, Михайло-
dc.contributor.authorMykhailyk, Vitalii-
dc.contributor.authorKravchenko, Mykhailo-
dc.date.accessioned2022-10-12T12:20:17Z-
dc.date.available2022-10-12T12:20:17Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationМихайлик В. Функціонально-технологічні характеристики шротів волоського горіха і кунжуту / Віталій Михайлик, Михайло Кравченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 166-167.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32980-
dc.description.abstractМета дослідження: визначення фізико-хімічних показників шротів волоського горіха (ШВГ) і кунжуту (ШК).The purpose of the study: determination of physical and chemical indicators of meal times walnut (SHVG) and sesame (SHK).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectшротuk_UA
dc.subjectфункціонально-технологічні характеристикиuk_UA
dc.subjectflour confectioneryuk_UA
dc.subjectmealuk_UA
dc.subjectfunctional and technological characteristicsuk_UA
dc.titleФункціонально-технологічні характеристики шротів волоського горіха і кунжутуuk_UA
dc.title.alternativeFunctional and technological characteristics of walnut and sesame mealuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_49_166-167.pdf616.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.