Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32982
Title: Організація роботи закладів харчування під час війни в Україні
Other Titles: Organization of food establishments during the war in Ukraine
Authors: Назарова, Ксенія
Прусс, Вікторія
Nazarova, Kseniia
Pruss, Viktoriia
Keywords: ресторан
війна
їжа
робота
restaurant
war
food
work
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Назарова К. Організація роботи закладів харчування під час війни в Україні / Ксенія Назарова, Вікторія Прусс // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 171-172.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Таким чином, ринок ресторанного господарства поступово пере- ходить працювати в новому форматі та забезпечувати обслуговування населення України. Thus, the restaurant market is gradually changing goes to work in a new format and provide service population of Ukraine.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32982
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_51_171-172.pdf589.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.