Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32982
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назарова, Ксенія | - |
dc.contributor.author | Прусс, Вікторія | - |
dc.contributor.author | Nazarova, Kseniia | - |
dc.contributor.author | Pruss, Viktoriia | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T07:01:23Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T07:01:23Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Назарова К. Організація роботи закладів харчування під час війни в Україні / Ксенія Назарова, Вікторія Прусс // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 171-172. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32982 | - |
dc.description.abstract | Таким чином, ринок ресторанного господарства поступово пере- ходить працювати в новому форматі та забезпечувати обслуговування населення України. Thus, the restaurant market is gradually changing goes to work in a new format and provide service population of Ukraine. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | війна | uk_UA |
dc.subject | їжа | uk_UA |
dc.subject | робота | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | war | uk_UA |
dc.subject | food | uk_UA |
dc.subject | work | uk_UA |
dc.title | Організація роботи закладів харчування під час війни в Україні | uk_UA |
dc.title.alternative | Organization of food establishments during the war in Ukraine | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_51_171-172.pdf | 589.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.