Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32979
Title: Перспективи використання в м'ясних продуктах екстрактів рослин як потенційних джерел забарвлюючих та антиоксидантних речовин
Other Titles: Prospects for the use of plant extracts in meat products as potential sources of coloring and antioxidant substances
Authors: Михавко, Тамара
Пасічний, Василь
Mykhavko, Tamara
Pasichnyi, Vasyl
Keywords: м'ясні продукти
екстракти рослин
антиоксидантні речовини
meat products
plant extracts
antioxidant substances
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Михавко Т. Перспективи використання в м'ясних продуктах екстрактів рослин як потенційних джерел забарвлюючих та антиоксидантних речовин / Тамара Михавко, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 163-165.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Отже основна складність полягає у виборі оптимальної кілько- сті застосовуваного рослинного екстракту. Therefore, the main difficulty lies in choosing the optimal number of of the applied plant extract
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32979
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_48_163-165.pdf583.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.