Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32979
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михавко, Тамара | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь | - |
dc.contributor.author | Mykhavko, Tamara | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasyl | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-12T12:12:06Z | - |
dc.date.available | 2022-10-12T12:12:06Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Михавко Т. Перспективи використання в м'ясних продуктах екстрактів рослин як потенційних джерел забарвлюючих та антиоксидантних речовин / Тамара Михавко, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 163-165. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32979 | - |
dc.description.abstract | Отже основна складність полягає у виборі оптимальної кілько- сті застосовуваного рослинного екстракту. Therefore, the main difficulty lies in choosing the optimal number of of the applied plant extract | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | м'ясні продукти | uk_UA |
dc.subject | екстракти рослин | uk_UA |
dc.subject | антиоксидантні речовини | uk_UA |
dc.subject | meat products | uk_UA |
dc.subject | plant extracts | uk_UA |
dc.subject | antioxidant substances | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання в м'ясних продуктах екстрактів рослин як потенційних джерел забарвлюючих та антиоксидантних речовин | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects for the use of plant extracts in meat products as potential sources of coloring and antioxidant substances | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_48_163-165.pdf | 583.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.