Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32979
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихавко, Тамара-
dc.contributor.authorПасічний, Василь-
dc.contributor.authorMykhavko, Tamara-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl-
dc.date.accessioned2022-10-12T12:12:06Z-
dc.date.available2022-10-12T12:12:06Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationМихавко Т. Перспективи використання в м'ясних продуктах екстрактів рослин як потенційних джерел забарвлюючих та антиоксидантних речовин / Тамара Михавко, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 163-165.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32979-
dc.description.abstractОтже основна складність полягає у виборі оптимальної кілько- сті застосовуваного рослинного екстракту. Therefore, the main difficulty lies in choosing the optimal number of of the applied plant extractuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectм'ясні продуктиuk_UA
dc.subjectекстракти рослинuk_UA
dc.subjectантиоксидантні речовиниuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.subjectplant extractsuk_UA
dc.subjectantioxidant substancesuk_UA
dc.titleПерспективи використання в м'ясних продуктах екстрактів рослин як потенційних джерел забарвлюючих та антиоксидантних речовинuk_UA
dc.title.alternativeProspects for the use of plant extracts in meat products as potential sources of coloring and antioxidant substancesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_48_163-165.pdf583.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.