Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32974
Title: | VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвитку |
Other Titles: | VIP-catering: features and current development issues |
Authors: | Ляшко, Олександра Турчин, Валентин Холявка, Володимир Радзімовська, Ольга Lyashko, Oleksandra Turchyn, Valentyn Kholyavka, Volodymyr Radzimovska, Olga |
Keywords: | кейтеринг обслуговування заклади ресторанного господарства catering service restaurants |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвитку / Олександра Ляшко, Валентин Турчин, Володимир Холявка, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 148-150. |
Series/Report no.: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Abstract: | Популярність VIP кейтерингу обумовлена тим, що з’являється можливість проведення заходу на своїй території, при цьому, не докладаючи особливих зусиль. Кейтеринг спрощує організацію банкету, і дозволяє приділити більше часу іншим обов’язкам. Організатори пропонують не тільки смачно нагодувати замовників, але і надати сервіс, обладнання та декорації. The popularity of VIP catering is due to the fact that it is possible to hold the event on its territory, without much effort. Catering simplifies the organization of the banquet, and allows you to spend more time on other responsibilities. The organizers offer not only delicious food for customers, but also provide service, equipment and scenery. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/32974 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_43_148-150.pdf | 591.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.