Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32975
Title: | Адаптація підприємств ресторанного господарства в період карантинних обмежень |
Other Titles: | Adaptation of restaurant enterprises in the period of quarantine restrictions |
Authors: | Ляшовський, Михайло Маслійчук, Ольга Liashovskyi, Mykhailo Masliichuk, Olha |
Keywords: | пандемія служба доставки адаптація ресторанне господарство діджиталізація pandemic delivery service digitalization tion adaptation restaurant business |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Ляшовський М. Адаптація підприємств ресторанного господарства в період карантинних обмежень / Михайло Ляшовський, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 151-153. |
Series/Report no.: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Abstract: | Отже у роботі ресторанного бізнесу з’явилися і залишилися корисні карантинні звички: робити замовлення онлайн, доставка, самовивіз, адаптація меню під доставку, загальний культ чистоти. Тотальна дід- житалізація ресторанного бізнесу дозволила увійти в майбутнє вже сьогодні.So, they appeared and remained useful in the work of the restaurant business quarantine habits: ordering online, delivery, pickup, adaptation of the menu for delivery, a general cult of cleanliness. Total grandfather- residentialization of the restaurant business made it possible to enter the future already today. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/32975 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_44_151-153.pdf | 606.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.