Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32975
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ляшовський, Михайло | - |
dc.contributor.author | Маслійчук, Ольга | - |
dc.contributor.author | Liashovskyi, Mykhailo | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-12T11:20:01Z | - |
dc.date.available | 2022-10-12T11:20:01Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Ляшовський М. Адаптація підприємств ресторанного господарства в період карантинних обмежень / Михайло Ляшовський, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 151-153. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32975 | - |
dc.description.abstract | Отже у роботі ресторанного бізнесу з’явилися і залишилися корисні карантинні звички: робити замовлення онлайн, доставка, самовивіз, адаптація меню під доставку, загальний культ чистоти. Тотальна дід- житалізація ресторанного бізнесу дозволила увійти в майбутнє вже сьогодні.So, they appeared and remained useful in the work of the restaurant business quarantine habits: ordering online, delivery, pickup, adaptation of the menu for delivery, a general cult of cleanliness. Total grandfather- residentialization of the restaurant business made it possible to enter the future already today. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | пандемія | uk_UA |
dc.subject | служба доставки | uk_UA |
dc.subject | адаптація | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | діджиталізація | uk_UA |
dc.subject | pandemic | uk_UA |
dc.subject | delivery service | uk_UA |
dc.subject | digitalization tion | uk_UA |
dc.subject | adaptation | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.title | Адаптація підприємств ресторанного господарства в період карантинних обмежень | uk_UA |
dc.title.alternative | Adaptation of restaurant enterprises in the period of quarantine restrictions | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_44_151-153.pdf | 606.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.