Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32975
Title: Адаптація підприємств ресторанного господарства в період карантинних обмежень
Other Titles: Adaptation of restaurant enterprises in the period of quarantine restrictions
Authors: Ляшовський, Михайло
Маслійчук, Ольга
Liashovskyi, Mykhailo
Masliichuk, Olha
Keywords: пандемія
служба доставки
адаптація
ресторанне господарство
діджиталізація
pandemic
delivery service
digitalization tion
adaptation
restaurant business
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Ляшовський М. Адаптація підприємств ресторанного господарства в період карантинних обмежень / Михайло Ляшовський, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 151-153.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Отже у роботі ресторанного бізнесу з’явилися і залишилися корисні карантинні звички: робити замовлення онлайн, доставка, самовивіз, адаптація меню під доставку, загальний культ чистоти. Тотальна дід- житалізація ресторанного бізнесу дозволила увійти в майбутнє вже сьогодні.So, they appeared and remained useful in the work of the restaurant business quarantine habits: ordering online, delivery, pickup, adaptation of the menu for delivery, a general cult of cleanliness. Total grandfather- residentialization of the restaurant business made it possible to enter the future already today.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32975
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_44_151-153.pdf606.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.