Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32981
Title: | Аналіз якості обслуговування кейтерингової компанії «Chef» |
Other Titles: | Analysis of the quality of service of the catering company "Chef" |
Authors: | Мосійчук, Мар’яна Паска, Марія Радзімовська, Ольга Mosiychuk, Maryana Paska, Mariya Radzimovska, Olga |
Keywords: | кейтеринг ресторанний бізнес креатив якісні послуги catering restaurant business creative quality services |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Мосійчук М. Аналіз якості обслуговування кейтерингової компанії «Chef» / Мар’яна Мосійчук, Марія Паска, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 168-170. |
Series/Report no.: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Abstract: | Кейтеринг є одним із найбільш привабливих та затребуваних секторів ресторанного бізнесу в Україні, який потребує досконалого вивчення та популяризації. Головна особливість студії «Chef» – авторський підхід, що позитивно впливає на бізнес-заходи, коли організаторам важливо догодити кожному клієнтові, партнеру й навіть конкуренту. Catering is one of the most attractive and popular sectors of the restaurant business in Ukraine, which needs to be thoroughly studied and promoted. The main feature of the Chef studio is the author's approach, which has a positive effect on business events, when it is important for the organizers to please every client, partner and even a competitor. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/32981 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_50_168-170.pdf | 585.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.