Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32972
Title: Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish»
Other Titles: Catering services at the "Meat and fish" restaurant
Authors: Ліщишин, Євген
Кукліна, Тетяна
Lishchyshyn, Yevhen
Kuklina, Tetiana
Keywords: кейтеринг
ресторан
організація
ринок
catering
restaurant
organization
market
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Ліщишин Є. Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish» / Євген Ліщишин, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 142-144.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Мета – розглянути особливості надання послуг кейтерингу в ресторанах.The goal is to consider the specifics of providing catering services in restaurants.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32972
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_41_142-144.pdf591.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.