Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32972
Title: | Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish» |
Other Titles: | Catering services at the "Meat and fish" restaurant |
Authors: | Ліщишин, Євген Кукліна, Тетяна Lishchyshyn, Yevhen Kuklina, Tetiana |
Keywords: | кейтеринг ресторан організація ринок catering restaurant organization market |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Ліщишин Є. Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish» / Євген Ліщишин, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 142-144. |
Series/Report no.: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Abstract: | Мета – розглянути особливості надання послуг кейтерингу в ресторанах.The goal is to consider the specifics of providing catering services in restaurants. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/32972 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_41_142-144.pdf | 591.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.