Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32972
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛіщишин, Євген-
dc.contributor.authorКукліна, Тетяна-
dc.contributor.authorLishchyshyn, Yevhen-
dc.contributor.authorKuklina, Tetiana-
dc.date.accessioned2022-10-12T10:43:16Z-
dc.date.available2022-10-12T10:43:16Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationЛіщишин Є. Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish» / Євген Ліщишин, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 142-144.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32972-
dc.description.abstractМета – розглянути особливості надання послуг кейтерингу в ресторанах.The goal is to consider the specifics of providing catering services in restaurants.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectкейтерингuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectорганізаціяuk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.subjectcateringuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectorganizationuk_UA
dc.subjectmarketuk_UA
dc.titleПослуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish»uk_UA
dc.title.alternativeCatering services at the "Meat and fish" restaurantuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_41_142-144.pdf591.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.