Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32972
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ліщишин, Євген | - |
dc.contributor.author | Кукліна, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Lishchyshyn, Yevhen | - |
dc.contributor.author | Kuklina, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-12T10:43:16Z | - |
dc.date.available | 2022-10-12T10:43:16Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Ліщишин Є. Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish» / Євген Ліщишин, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 142-144. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32972 | - |
dc.description.abstract | Мета – розглянути особливості надання послуг кейтерингу в ресторанах.The goal is to consider the specifics of providing catering services in restaurants. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | кейтеринг | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | організація | uk_UA |
dc.subject | ринок | uk_UA |
dc.subject | catering | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | organization | uk_UA |
dc.subject | market | uk_UA |
dc.title | Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish» | uk_UA |
dc.title.alternative | Catering services at the "Meat and fish" restaurant | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_41_142-144.pdf | 591.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.