Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32973
Title: Харчування робітників бізнес-центрів
Other Titles: Food for workers of business centers
Authors: Ляшко, Данило
Зайцева, Валентина
Liashko, Danylo
Zaitseva, Valentyna
Keywords: бізнес-центр
обслуговування
харчування
працівник
business center
service
food
employee
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Ляшко Д. Харчування робітників бізнес-центрів / Данило Ляшко, Валентина Зайцева // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 145-147.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Основними способами організації харчування робітників бізнес-центрів є: корпоративне харчування на території ресторанного госпо- дарства, контракт на доставку з кейтеринговою компанією, доставка готової їжі із закладів ресторанного господарства у офіс, облаштування власної точки харчування своїх співробітників, або ж надання праців- никам можливості вільного вибору щодо організації свого обіду. The main ways of organizing food for business center workers are: corporate meals on the territory of the restaurant gifts, delivery contract with a catering company, delivery of ready-made food from restaurants to the office, arrangement own food point for its employees, or the provision of labor- everyone has the opportunity to make a free choice regarding the organization of their lunch.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32973
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_42_145-147.pdf590.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.