Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32973
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛяшко, Данило-
dc.contributor.authorЗайцева, Валентина-
dc.contributor.authorLiashko, Danylo-
dc.contributor.authorZaitseva, Valentyna-
dc.date.accessioned2022-10-12T11:03:42Z-
dc.date.available2022-10-12T11:03:42Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationЛяшко Д. Харчування робітників бізнес-центрів / Данило Ляшко, Валентина Зайцева // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 145-147.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32973-
dc.description.abstractОсновними способами організації харчування робітників бізнес-центрів є: корпоративне харчування на території ресторанного госпо- дарства, контракт на доставку з кейтеринговою компанією, доставка готової їжі із закладів ресторанного господарства у офіс, облаштування власної точки харчування своїх співробітників, або ж надання праців- никам можливості вільного вибору щодо організації свого обіду. The main ways of organizing food for business center workers are: corporate meals on the territory of the restaurant gifts, delivery contract with a catering company, delivery of ready-made food from restaurants to the office, arrangement own food point for its employees, or the provision of labor- everyone has the opportunity to make a free choice regarding the organization of their lunch.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectбізнес-центрuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectпрацівникuk_UA
dc.subjectbusiness centeruk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectemployeeuk_UA
dc.titleХарчування робітників бізнес-центрівuk_UA
dc.title.alternativeFood for workers of business centersuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_42_145-147.pdf590.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.