Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32973
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ляшко, Данило | - |
dc.contributor.author | Зайцева, Валентина | - |
dc.contributor.author | Liashko, Danylo | - |
dc.contributor.author | Zaitseva, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-12T11:03:42Z | - |
dc.date.available | 2022-10-12T11:03:42Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Ляшко Д. Харчування робітників бізнес-центрів / Данило Ляшко, Валентина Зайцева // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 145-147. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32973 | - |
dc.description.abstract | Основними способами організації харчування робітників бізнес-центрів є: корпоративне харчування на території ресторанного госпо- дарства, контракт на доставку з кейтеринговою компанією, доставка готової їжі із закладів ресторанного господарства у офіс, облаштування власної точки харчування своїх співробітників, або ж надання праців- никам можливості вільного вибору щодо організації свого обіду. The main ways of organizing food for business center workers are: corporate meals on the territory of the restaurant gifts, delivery contract with a catering company, delivery of ready-made food from restaurants to the office, arrangement own food point for its employees, or the provision of labor- everyone has the opportunity to make a free choice regarding the organization of their lunch. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | бізнес-центр | uk_UA |
dc.subject | обслуговування | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | працівник | uk_UA |
dc.subject | business center | uk_UA |
dc.subject | service | uk_UA |
dc.subject | food | uk_UA |
dc.subject | employee | uk_UA |
dc.title | Харчування робітників бізнес-центрів | uk_UA |
dc.title.alternative | Food for workers of business centers | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_42_145-147.pdf | 590.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.