Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 341 to 360 of 487
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-05-19Сучасні особливості формування корпоративної культури на підприємствах індустрії гостинностіГущіна, Мар’яна; Гузар, Уляна; Hushchina, Maryana; Huzar, Ulyana
2022-05-19Розвиток індустрії гостинності в Україні в сучасних реаліяхГуль, Яна; Гузар, Уляна; Hul, Yana; Huzar, Ulyana
2022-05-19Управління підприємством сфери індустрії гостинності в кризовий періодГарасимчук, Назарій; Графська, Орислава; Harasymchuk, Nazariy; Hrafska, Oryslava
2022-05-19Організація банкет-коктелюЯнченко, Катерина; Цвілий, Сергій; Yanchenko, Kateryna; Tsvilyi, Serhii
2022-05-19Hospitality english: the main featuresYurko, Nadiya; Styfanyshyn, Iryna; Юрко, Надія; Стифанишин, Ірина
2022-05-19Визначення впливу заморожування на вміст вологи у фрикадельках з протеїну з насіння конопельШубіна, Євгенія; Пасічний, Василь; Shubina, Yevheniia; Pasichnyi, Vasyl
2022-05-19Проблеми впровадження інноваційних технологій в готельному бізнесі в сучасних умовахШоп’як, Олег; Петлін, Ірина; Shopiak, Oleh; Petlin, Iryna
2022-05-19Проблеми та перспективні напрямки розвитку сільського зеленого туризму в УкраїніШаповалова, Аліна; Цвілий, Сергій; Shapovalova, Alina; Tsvilyi, Serhii
2022-05-19Особливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукціїЧумак, Аліна; Пушка, Ольга; Chumak, Alina; Pushka, Olha
2022-01-19Country hotels as direction of hotel business developmentCharkina, Tatiana; Zadoia, Vyacheslav; Pikulina, Elena; Tsurkan, Valeria; Чаркіна, Тетяна; Задоя, В'ячеслав; Пікуліна, Олена; Цуркан, Валерія
2022-05-19Туризм ІспаніїЦвігун, Аліна; Олійник, Валентина; Tsvihun, Alina; Oliinyk, Valentyna
2022-05-19Маркетингові інструменти економічного розвитку готельно-ресторанних підприємств в умовах пандеміїХанас, Богдан; Васильчак, Світлана; Khanas, Bogdan; Vasylchak, Svitlana
2022-05-19Впровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарстваФітель, Наталія; Радзімовська, Ольга; Fitel, Nataliya; Radzimovska, Olga
2022-05-19Особливості організації обслуговування споживачів іноземних туристів в кафеФещенко, Ганна; Кривохлябова, Олена; Feshchenko, Hanna; Kryvokhliabova, Olena
2022-05-19Аналіз діяльності закладів ресторанного бізнесу під час кризи в УкраїніТурчин, Валентин; Гузар, Уляна; Turchyn, Valentyn; Huzar, Ulyana
2022-05-19Гостинність і сервіс: досвід, особливості сьогодення, перспективиСтепаненко, Інна; Пасічний, Василь; Stepanenko, Inna; Pasichnyi, Vasyl
2022Ресторанний сервіс : історичні аспекти та сучасні тенденціїСофієнко, Ніна; Булатов, Сергій; Sofiienko, Nina; Bulatov, Serhii
2022-05-19Оцінка якості продукції та послуг у закладах ресторанного господарстваСікута, Христина; Турчин, Валентин; Гілецький, Іван; Sikuta, Khrystyna; Turchyn, Valentyn; Hiletskyi, Ivan
2022-05-19Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярністьСікута, Христина; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Sikuta, Khrystyna; Paska, Mariya; Radzimovska, Olga
2022-05-19Ефективність використання трудових ресурсів у закладах ресторанного господарстваРудай, Владислав; Каптюх, Тетяна; Rudai, Vladyslav; Kaptiukh, Tetiana
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 341 to 360 of 487