Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32990
Title: | Оцінка якості продукції та послуг у закладах ресторанного господарства |
Other Titles: | Evaluation of the quality of products and services in restaurants |
Authors: | Сікута, Христина Турчин, Валентин Гілецький, Іван Sikuta, Khrystyna Turchyn, Valentyn Hiletskyi, Ivan |
Keywords: | ресторанне господарство оцінка якості продукції restaurant business assessment of product quality services |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Сікута Х. Оцінка якості продукції та послуг у закладах ресторанного господарства / Христина Сікута, Валентин Турчин, Іван Гілецький // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 194-196. |
Series/Report no.: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Abstract: | Якість продукції, послуг займає основне місце у розв’язанні про- блеми підвищення конкурентоспроможності закладів готельного і ресторанного господарства.The quality of products and services occupies the main place in solving pro- problems of increasing the competitiveness of hotel establishments and restaurant industry. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/32990 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_59_194-196.pdf | 577.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.