Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32990
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сікута, Христина | - |
dc.contributor.author | Турчин, Валентин | - |
dc.contributor.author | Гілецький, Іван | - |
dc.contributor.author | Sikuta, Khrystyna | - |
dc.contributor.author | Turchyn, Valentyn | - |
dc.contributor.author | Hiletskyi, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T08:15:35Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T08:15:35Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Сікута Х. Оцінка якості продукції та послуг у закладах ресторанного господарства / Христина Сікута, Валентин Турчин, Іван Гілецький // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 194-196. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32990 | - |
dc.description.abstract | Якість продукції, послуг займає основне місце у розв’язанні про- блеми підвищення конкурентоспроможності закладів готельного і ресторанного господарства.The quality of products and services occupies the main place in solving pro- problems of increasing the competitiveness of hotel establishments and restaurant industry. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | оцінка якості продукції | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | assessment of product quality | uk_UA |
dc.subject | services | uk_UA |
dc.title | Оцінка якості продукції та послуг у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Evaluation of the quality of products and services in restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_59_194-196.pdf | 577.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.