Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32990
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСікута, Христина-
dc.contributor.authorТурчин, Валентин-
dc.contributor.authorГілецький, Іван-
dc.contributor.authorSikuta, Khrystyna-
dc.contributor.authorTurchyn, Valentyn-
dc.contributor.authorHiletskyi, Ivan-
dc.date.accessioned2022-10-13T08:15:35Z-
dc.date.available2022-10-13T08:15:35Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationСікута Х. Оцінка якості продукції та послуг у закладах ресторанного господарства / Христина Сікута, Валентин Турчин, Іван Гілецький // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 194-196.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32990-
dc.description.abstractЯкість продукції, послуг займає основне місце у розв’язанні про- блеми підвищення конкурентоспроможності закладів готельного і ресторанного господарства.The quality of products and services occupies the main place in solving pro- problems of increasing the competitiveness of hotel establishments and restaurant industry.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectоцінка якості продукціїuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectassessment of product qualityuk_UA
dc.subjectservicesuk_UA
dc.titleОцінка якості продукції та послуг у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of the quality of products and services in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_59_194-196.pdf577.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.