Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33005
Title: | Управління підприємством сфери індустрії гостинності в кризовий період |
Other Titles: | Hospitality industry management in a crisis period |
Authors: | Гарасимчук, Назарій Графська, Орислава Harasymchuk, Nazariy Hrafska, Oryslava |
Keywords: | управління сфера гостинності кризовий період management hospitality crisis period |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Гарасимчук Н. Управління підприємством сфери індустрії гостинності в кризовий період / Назарій Гарасимчук, Орислава Графська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 242-244. |
Series/Report no.: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Abstract: | Управління підприємствами галузі індустрії гостинності є складним, а в кризовий період, воно потребує постійного капіталовкладення, та додаткового фінансування, що можливо є лише при залученні альтернативних джерел фінансування та професійного ТОП–менеджера, з обов’язковими практичними навичками роботи в кризових ситуаціях. The management of enterprises in the hospitality industry is difficult, and in times of crisis, it requires constant investment and additional funding, which is possible only with the involvement of alternative sources of funding and a professional top manager, with mandatory practical skills of work in crisis situations. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33005 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S2_74_242-244.pdf | 594.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.