Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32989
Title: Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярність
Other Titles: Buffet: features of its origin and today's popularity
Authors: Сікута, Христина
Паска, Марія
Радзімовська, Ольга
Sikuta, Khrystyna
Paska, Mariya
Radzimovska, Olga
Keywords: шведський стіл
етикет
самообслуговування
вuffet
etiquette
self-service
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Сікута Х. Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярність / Христина Сікута, Марія Паска, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 191-193.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Популярність шведського столу зростає, оскільки одночасно можна об’єднати велику кількість відвідувачів, що прекрасно підходить для місць з великою прохідністю людей, наприклад, для готелів. Так, їжа знаходиться у вільному доступі, кожен може вибрати собі те, що більше подобається. Урочистість формату робить приймання їжі незвичайним. The popularity of the buffet is growing, as it is possible to unite a large number of visitors at the same time, which is perfect for places with high traffic, such as hotels. Yes, food is freely available, everyone can choose what they like best. The solemnity of the format makes eating unusual.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32989
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_58_191-193.pdf592.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.