Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32989
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСікута, Христина-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorSikuta, Khrystyna-
dc.contributor.authorPaska, Mariya-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olga-
dc.date.accessioned2022-10-13T08:06:09Z-
dc.date.available2022-10-13T08:06:09Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationСікута Х. Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярність / Христина Сікута, Марія Паска, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 191-193.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32989-
dc.description.abstractПопулярність шведського столу зростає, оскільки одночасно можна об’єднати велику кількість відвідувачів, що прекрасно підходить для місць з великою прохідністю людей, наприклад, для готелів. Так, їжа знаходиться у вільному доступі, кожен може вибрати собі те, що більше подобається. Урочистість формату робить приймання їжі незвичайним. The popularity of the buffet is growing, as it is possible to unite a large number of visitors at the same time, which is perfect for places with high traffic, such as hotels. Yes, food is freely available, everyone can choose what they like best. The solemnity of the format makes eating unusual.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectшведський стілuk_UA
dc.subjectетикетuk_UA
dc.subjectсамообслуговуванняuk_UA
dc.subjectвuffetuk_UA
dc.subjectetiquetteuk_UA
dc.subjectself-serviceuk_UA
dc.titleШведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярністьuk_UA
dc.title.alternativeBuffet: features of its origin and today's popularityuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_58_191-193.pdf592.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.