Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32989
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сікута, Христина | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Радзімовська, Ольга | - |
dc.contributor.author | Sikuta, Khrystyna | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariya | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T08:06:09Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T08:06:09Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Сікута Х. Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярність / Христина Сікута, Марія Паска, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 191-193. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32989 | - |
dc.description.abstract | Популярність шведського столу зростає, оскільки одночасно можна об’єднати велику кількість відвідувачів, що прекрасно підходить для місць з великою прохідністю людей, наприклад, для готелів. Так, їжа знаходиться у вільному доступі, кожен може вибрати собі те, що більше подобається. Урочистість формату робить приймання їжі незвичайним. The popularity of the buffet is growing, as it is possible to unite a large number of visitors at the same time, which is perfect for places with high traffic, such as hotels. Yes, food is freely available, everyone can choose what they like best. The solemnity of the format makes eating unusual. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | шведський стіл | uk_UA |
dc.subject | етикет | uk_UA |
dc.subject | самообслуговування | uk_UA |
dc.subject | вuffet | uk_UA |
dc.subject | etiquette | uk_UA |
dc.subject | self-service | uk_UA |
dc.title | Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярність | uk_UA |
dc.title.alternative | Buffet: features of its origin and today's popularity | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_58_191-193.pdf | 592.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.