Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33004
Title: Організація банкет-коктелю
Other Titles: Organization of a cocktail party
Authors: Янченко, Катерина
Цвілий, Сергій
Yanchenko, Kateryna
Tsvilyi, Serhii
Keywords: банкет-коктейль
фуршет
меню
організація
cocktail banquet
buffet
menu
organization
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Янченко К. Організація банкет-коктелю / Катерина Янченко, Сергій Цвілий // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 238-240.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Коктейлі організують під час укладання ділових контрактів, прове- денні презентацій та конференцій. Цей формат має світський характер і, незважаючи на візуальну розкіш, дозволяє з мінімальними витратами обслужити безліч гостей. Cocktails are organized during the conclusion of business contracts, days of presentations and conferences. This format is secular in nature and, despite the visual luxury, allows with minimal costs serve many guests.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33004
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_73_238-240.pdf589.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.