Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33004
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнченко, Катерина-
dc.contributor.authorЦвілий, Сергій-
dc.contributor.authorYanchenko, Kateryna-
dc.contributor.authorTsvilyi, Serhii-
dc.date.accessioned2022-10-13T11:02:23Z-
dc.date.available2022-10-13T11:02:23Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationЯнченко К. Організація банкет-коктелю / Катерина Янченко, Сергій Цвілий // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 238-240.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33004-
dc.description.abstractКоктейлі організують під час укладання ділових контрактів, прове- денні презентацій та конференцій. Цей формат має світський характер і, незважаючи на візуальну розкіш, дозволяє з мінімальними витратами обслужити безліч гостей. Cocktails are organized during the conclusion of business contracts, days of presentations and conferences. This format is secular in nature and, despite the visual luxury, allows with minimal costs serve many guests.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectбанкет-коктейльuk_UA
dc.subjectфуршетuk_UA
dc.subjectменюuk_UA
dc.subjectорганізаціяuk_UA
dc.subjectcocktail banquetuk_UA
dc.subjectbuffetuk_UA
dc.subjectmenuuk_UA
dc.subjectorganizationuk_UA
dc.titleОрганізація банкет-коктелюuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of a cocktail partyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_73_238-240.pdf589.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.