Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32988
Title: Ефективність використання трудових ресурсів у закладах ресторанного господарства
Other Titles: Effectiveness of the use of labor resources in restaurants
Authors: Рудай, Владислав
Каптюх, Тетяна
Rudai, Vladyslav
Kaptiukh, Tetiana
Keywords: ресторан
заохочення
результат
мотивація
restaurant
encouragement
result
motivation
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Рудай В. Ефективність використання трудових ресурсів у закладах ресторанного господарства / Владислав Рудай, Тетяна Каптюх // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 188-190.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Таким чином, яку б систему мотивації ресторан не обрав, опору персоналу в ході її впровадження все одно не уникнути.Thus, whatever motivation system the restaurant chooses, resistance personnel during its implementation cannot be avoided anyway.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32988
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_57_188-190.pdf591.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.