Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32988
Title: | Ефективність використання трудових ресурсів у закладах ресторанного господарства |
Other Titles: | Effectiveness of the use of labor resources in restaurants |
Authors: | Рудай, Владислав Каптюх, Тетяна Rudai, Vladyslav Kaptiukh, Tetiana |
Keywords: | ресторан заохочення результат мотивація restaurant encouragement result motivation |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Рудай В. Ефективність використання трудових ресурсів у закладах ресторанного господарства / Владислав Рудай, Тетяна Каптюх // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 188-190. |
Series/Report no.: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Abstract: | Таким чином, яку б систему мотивації ресторан не обрав, опору персоналу в ході її впровадження все одно не уникнути.Thus, whatever motivation system the restaurant chooses, resistance personnel during its implementation cannot be avoided anyway. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/32988 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_57_188-190.pdf | 591.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.