Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32988
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРудай, Владислав-
dc.contributor.authorКаптюх, Тетяна-
dc.contributor.authorRudai, Vladyslav-
dc.contributor.authorKaptiukh, Tetiana-
dc.date.accessioned2022-10-13T08:00:08Z-
dc.date.available2022-10-13T08:00:08Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationРудай В. Ефективність використання трудових ресурсів у закладах ресторанного господарства / Владислав Рудай, Тетяна Каптюх // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 188-190.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32988-
dc.description.abstractТаким чином, яку б систему мотивації ресторан не обрав, опору персоналу в ході її впровадження все одно не уникнути.Thus, whatever motivation system the restaurant chooses, resistance personnel during its implementation cannot be avoided anyway.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectзаохоченняuk_UA
dc.subjectрезультатuk_UA
dc.subjectмотиваціяuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectencouragementuk_UA
dc.subjectresultuk_UA
dc.subjectmotivationuk_UA
dc.titleЕфективність використання трудових ресурсів у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeEffectiveness of the use of labor resources in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_57_188-190.pdf591.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.