Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32988
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рудай, Владислав | - |
dc.contributor.author | Каптюх, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Rudai, Vladyslav | - |
dc.contributor.author | Kaptiukh, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T08:00:08Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T08:00:08Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Рудай В. Ефективність використання трудових ресурсів у закладах ресторанного господарства / Владислав Рудай, Тетяна Каптюх // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 188-190. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32988 | - |
dc.description.abstract | Таким чином, яку б систему мотивації ресторан не обрав, опору персоналу в ході її впровадження все одно не уникнути.Thus, whatever motivation system the restaurant chooses, resistance personnel during its implementation cannot be avoided anyway. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | заохочення | uk_UA |
dc.subject | результат | uk_UA |
dc.subject | мотивація | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | encouragement | uk_UA |
dc.subject | result | uk_UA |
dc.subject | motivation | uk_UA |
dc.title | Ефективність використання трудових ресурсів у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Effectiveness of the use of labor resources in restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_57_188-190.pdf | 591.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.