Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32991
Title: | Ресторанний сервіс : історичні аспекти та сучасні тенденції |
Other Titles: | Restaurant service: historical aspects and modern trends |
Authors: | Софієнко, Ніна Булатов, Сергій Sofiienko, Nina Bulatov, Serhii |
Keywords: | історія розвиток ресторан кухня history development restaurant cuisine |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Софієнко Н. Ресторанний сервіс : історичні аспекти та сучасні тенденції / Ніна Софієнко, Сергій Булатов // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 197-199. |
Series/Report no.: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Abstract: | Мета – розглянути історичні аспекти розвитку ресторанного сервісу. The goal is to consider the historical aspects of the development of restaurant service |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/32991 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_60_197-199.pdf | 595 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.