Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32991
Title: Ресторанний сервіс : історичні аспекти та сучасні тенденції
Other Titles: Restaurant service: historical aspects and modern trends
Authors: Софієнко, Ніна
Булатов, Сергій
Sofiienko, Nina
Bulatov, Serhii
Keywords: історія
розвиток
ресторан
кухня
history
development
restaurant
cuisine
Issue Date: 2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Софієнко Н. Ресторанний сервіс : історичні аспекти та сучасні тенденції / Ніна Софієнко, Сергій Булатов // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 197-199.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Мета – розглянути історичні аспекти розвитку ресторанного сервісу. The goal is to consider the historical aspects of the development of restaurant service
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32991
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_60_197-199.pdf595 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.