Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32991
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Софієнко, Ніна | - |
dc.contributor.author | Булатов, Сергій | - |
dc.contributor.author | Sofiienko, Nina | - |
dc.contributor.author | Bulatov, Serhii | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T08:23:19Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T08:23:19Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Софієнко Н. Ресторанний сервіс : історичні аспекти та сучасні тенденції / Ніна Софієнко, Сергій Булатов // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 197-199. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32991 | - |
dc.description.abstract | Мета – розглянути історичні аспекти розвитку ресторанного сервісу. The goal is to consider the historical aspects of the development of restaurant service | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | історія | uk_UA |
dc.subject | розвиток | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | кухня | uk_UA |
dc.subject | history | uk_UA |
dc.subject | development | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | cuisine | uk_UA |
dc.title | Ресторанний сервіс : історичні аспекти та сучасні тенденції | uk_UA |
dc.title.alternative | Restaurant service: historical aspects and modern trends | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_60_197-199.pdf | 595 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.