Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32991
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСофієнко, Ніна-
dc.contributor.authorБулатов, Сергій-
dc.contributor.authorSofiienko, Nina-
dc.contributor.authorBulatov, Serhii-
dc.date.accessioned2022-10-13T08:23:19Z-
dc.date.available2022-10-13T08:23:19Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСофієнко Н. Ресторанний сервіс : історичні аспекти та сучасні тенденції / Ніна Софієнко, Сергій Булатов // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 197-199.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32991-
dc.description.abstractМета – розглянути історичні аспекти розвитку ресторанного сервісу. The goal is to consider the historical aspects of the development of restaurant serviceuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectісторіяuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectкухняuk_UA
dc.subjecthistoryuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectcuisineuk_UA
dc.titleРесторанний сервіс : історичні аспекти та сучасні тенденціїuk_UA
dc.title.alternativeRestaurant service: historical aspects and modern trendsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_60_197-199.pdf595 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.