Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 461 to 480 of 487
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-09-17Особливості обслуговування у сфері гостинності за методом БрайляФіль, Марія; Fil, Mariia
2021-09-17Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка"Ушакова, Катерина; Паска, Марія; Ushakova, Kateryna; Paska, Mariia
2021-09-17Аналіз пропозиції закладів тимчасового розміщення Мукачівського району (Закарпатської області) на основі систем бронювання Booking.comСурняк, Клавдія; Товт, Атілла; Surniak, Klavdiia; Tovt, Atilla
2021-06-17Потенціал розвитку індустрії гостинності УкраїниСтригуль, Лариса; Мураді, Імран Бахрам огли; Stryhul, Larysa; Muradi, Imran Bakhram ohly
2021-09-17Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарствваСенчишин, Юліана; Маслійчук, Ольга; Senchyshyn, Yuliana; Masliichuk, Olha
2021-09-17Використання роботів та штучного інтелекту на підприємствах готельно-ресторанного бізнесуРуптанов, Андрій; Орленко, Олена; Ruptanov, Andrii; Orlenko, Olena
2021-09-17Гостинність як перспективний складник сфери послугРізник, Анастасія; Сильчук, Тетяна; Цирульнікова, Віта; Тищенко, Олена; Riznyk, Anastasiia; Sylchuk, Tetiana; Tsyrulnikova, Vita; Tyshchenko, Olena
2021-09-17Перспективи розвитку караоке-закладів в УкраїніРешетіло, Анастасія; Орленко, Олена; Reshetilo, Anastasiia; Orlenko, Olena
2021-09-17Розроблення нових видів змішаних десертних безалкогольних напоївПотапова, Катерина; Паска, Марія; Potapova, Kateryna; Paska, Mariia
2021-09-17Особливості харчування спортсменів-футболістівПаска, Марія; Левчук, Алла; Paska, Mariia; Levchuk, Alla
2021-09-16Використання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениціНазаренко, Марина; Баль-Прилипко, Лариса; Nazarenko, Maryna; Bal-Prylypko, Larysa
2021-09-16Особливості вимог до персоналу готелюв умовах пандемії та розвитку цифрових технологійМихайлов, Богдан; Mykhailov, Bohdan
2021-09-16Екоготелі зі збереженням енергоресурсівМатюшенко, Раїса; Matiushenko, Raisa
2021-09Тренд здорового харчування в ресторанному бізнесіКрук, Роксоляна; Маслійчук, Ольга; Kruk, Roksoliana; Masliichuk, Olha
2021-09-16Особливості режиму харчування у зв'язку із специфікою різних видів спортуЛевчук, Алла; Паска, Марія; Levchuk, Alla; Paska, Mariia
2021-09-16Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівніКуцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, Mariia
2021-09-16Виробництво крафтових алкогольних напоїв для закладів індустрії гостинностіКовальчук, Світлана; Kovalchuk, Svitlana
2021-09-16Підвищення конкурентоспроможності закладу гостинності через розвиток ресторануІвановська, Олександра; Кирпіченкова, Оксана; Ivanovska, Oleksandra; Kyrpichenkova, Oksana
2021-09-16Тренди в дизайні інтер'єру закладів ресторанного господарстваІванов, Єгор; Орленко, Олена; Ivanov, Yehor; Orlenko, Olena
2021-09-16Актуальність дайвінг-готелю в УкраїніЗагребельна, Наталія; Люлька, Олександр; Zahrebelna, Nataliia; Liulka, Oleksandr
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 461 to 480 of 487