Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 461 to 480 of 487
Issue Date | Title | Author(s) |
2021-09-17 | Особливості обслуговування у сфері гостинності за методом Брайля | Філь, Марія; Fil, Mariia |
2021-09-17 | Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка" | Ушакова, Катерина; Паска, Марія; Ushakova, Kateryna; Paska, Mariia |
2021-09-17 | Аналіз пропозиції закладів тимчасового розміщення Мукачівського району (Закарпатської області) на основі систем бронювання Booking.com | Сурняк, Клавдія; Товт, Атілла; Surniak, Klavdiia; Tovt, Atilla |
2021-06-17 | Потенціал розвитку індустрії гостинності України | Стригуль, Лариса; Мураді, Імран Бахрам огли; Stryhul, Larysa; Muradi, Imran Bakhram ohly |
2021-09-17 | Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарствва | Сенчишин, Юліана; Маслійчук, Ольга; Senchyshyn, Yuliana; Masliichuk, Olha |
2021-09-17 | Використання роботів та штучного інтелекту на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | Руптанов, Андрій; Орленко, Олена; Ruptanov, Andrii; Orlenko, Olena |
2021-09-17 | Гостинність як перспективний складник сфери послуг | Різник, Анастасія; Сильчук, Тетяна; Цирульнікова, Віта; Тищенко, Олена; Riznyk, Anastasiia; Sylchuk, Tetiana; Tsyrulnikova, Vita; Tyshchenko, Olena |
2021-09-17 | Перспективи розвитку караоке-закладів в Україні | Решетіло, Анастасія; Орленко, Олена; Reshetilo, Anastasiia; Orlenko, Olena |
2021-09-17 | Розроблення нових видів змішаних десертних безалкогольних напоїв | Потапова, Катерина; Паска, Марія; Potapova, Kateryna; Paska, Mariia |
2021-09-17 | Особливості харчування спортсменів-футболістів | Паска, Марія; Левчук, Алла; Paska, Mariia; Levchuk, Alla |
2021-09-16 | Використання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениці | Назаренко, Марина; Баль-Прилипко, Лариса; Nazarenko, Maryna; Bal-Prylypko, Larysa |
2021-09-16 | Особливості вимог до персоналу готелюв умовах пандемії та розвитку цифрових технологій | Михайлов, Богдан; Mykhailov, Bohdan |
2021-09-16 | Екоготелі зі збереженням енергоресурсів | Матюшенко, Раїса; Matiushenko, Raisa |
2021-09 | Тренд здорового харчування в ресторанному бізнесі | Крук, Роксоляна; Маслійчук, Ольга; Kruk, Roksoliana; Masliichuk, Olha |
2021-09-16 | Особливості режиму харчування у зв'язку із специфікою різних видів спорту | Левчук, Алла; Паска, Марія; Levchuk, Alla; Paska, Mariia |
2021-09-16 | Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні | Куцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, Mariia |
2021-09-16 | Виробництво крафтових алкогольних напоїв для закладів індустрії гостинності | Ковальчук, Світлана; Kovalchuk, Svitlana |
2021-09-16 | Підвищення конкурентоспроможності закладу гостинності через розвиток ресторану | Івановська, Олександра; Кирпіченкова, Оксана; Ivanovska, Oleksandra; Kyrpichenkova, Oksana |
2021-09-16 | Тренди в дизайні інтер'єру закладів ресторанного господарства | Іванов, Єгор; Орленко, Олена; Ivanov, Yehor; Orlenko, Olena |
2021-09-16 | Актуальність дайвінг-готелю в Україні | Загребельна, Наталія; Люлька, Олександр; Zahrebelna, Nataliia; Liulka, Oleksandr |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 461 to 480 of 487