Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30554
Title: Розроблення нових видів змішаних десертних безалкогольних напоїв
Authors: Потапова, Катерина
Паска, Марія
Potapova, Kateryna
Paska, Mariia
Keywords: змішані десертні безалкогольні напої
рецептура
приготування
Issue Date: 17-Sep-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Потапова К. Розроблення нових видів змішаних десертних безалкогольних напоїв / Катерина Потапова, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 69-71.
Abstract: Мета роботи – розроблення рецептур нових видів безалкогольних змішаних десертних напоїв з такої сировини, яка б, з одного боку, за- безпечувала високі смакові властивості та стабільну в часі консистен- цію за певних параметрів в’язкості, з другого боку, – необхідно, щоб компоненти напою характеризувалися вмістом речовин, які позитивно впливають на організм людини.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30554
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_18_69-71.pdf630.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.