Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30554
Title: | Розроблення нових видів змішаних десертних безалкогольних напоїв |
Authors: | Потапова, Катерина Паска, Марія Potapova, Kateryna Paska, Mariia |
Keywords: | змішані десертні безалкогольні напої рецептура приготування |
Issue Date: | 17-Sep-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Потапова К. Розроблення нових видів змішаних десертних безалкогольних напоїв / Катерина Потапова, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 69-71. |
Abstract: | Мета роботи – розроблення рецептур нових видів безалкогольних змішаних десертних напоїв з такої сировини, яка б, з одного боку, за- безпечувала високі смакові властивості та стабільну в часі консистен- цію за певних параметрів в’язкості, з другого боку, – необхідно, щоб компоненти напою характеризувалися вмістом речовин, які позитивно впливають на організм людини. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30554 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_18_69-71.pdf | 630.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.