Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30554
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапова, Катерина-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPotapova, Kateryna-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2021-09-17T06:54:58Z-
dc.date.available2021-09-17T06:54:58Z-
dc.date.issued2021-09-17-
dc.identifier.citationПотапова К. Розроблення нових видів змішаних десертних безалкогольних напоїв / Катерина Потапова, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 69-71.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30554-
dc.description.abstractМета роботи – розроблення рецептур нових видів безалкогольних змішаних десертних напоїв з такої сировини, яка б, з одного боку, за- безпечувала високі смакові властивості та стабільну в часі консистен- цію за певних параметрів в’язкості, з другого боку, – необхідно, щоб компоненти напою характеризувалися вмістом речовин, які позитивно впливають на організм людини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectзмішані десертні безалкогольні напоїuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectприготуванняuk_UA
dc.titleРозроблення нових видів змішаних десертних безалкогольних напоївuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_18_69-71.pdf630.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.