Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30546
Title: Особливості режиму харчування у зв'язку із специфікою різних видів спорту
Authors: Левчук, Алла
Паска, Марія
Levchuk, Alla
Paska, Mariia
Keywords: харчування
енергозатрати
вид спорту
тренування
Issue Date: 16-Sep-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Левчук А. Особливості режиму харчування у зв'язку із специфікою різних видів спорту / Алла Левчук, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 49-51.
Abstract: Мета роботи – сформулювати основні принципи раціонального харчу- вання спортсменів залежно від специфіки різних видів спорту, що забез- печить кращий результат у тренуванні і в період навантажень (змагань).
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30546
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_12_49-51.pdf638.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.