Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30546
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛевчук, Алла-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorLevchuk, Alla-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2021-09-16T12:17:01Z-
dc.date.available2021-09-16T12:17:01Z-
dc.date.issued2021-09-16-
dc.identifier.citationЛевчук А. Особливості режиму харчування у зв'язку із специфікою різних видів спорту / Алла Левчук, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 49-51.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30546-
dc.description.abstractМета роботи – сформулювати основні принципи раціонального харчу- вання спортсменів залежно від специфіки різних видів спорту, що забез- печить кращий результат у тренуванні і в період навантажень (змагань).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectенергозатратиuk_UA
dc.subjectвид спортуuk_UA
dc.subjectтренуванняuk_UA
dc.titleОсобливості режиму харчування у зв'язку із специфікою різних видів спортуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_12_49-51.pdf638.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.