Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30542
Title: Підвищення конкурентоспроможності закладу гостинності через розвиток ресторану
Authors: Івановська, Олександра
Кирпіченкова, Оксана
Ivanovska, Oleksandra
Kyrpichenkova, Oksana
Keywords: амарантове борошно
шрот амаранту
оздоровче харчування
Issue Date: 16-Sep-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Івановська О. Підвищення конкурентоспроможності закладу гостинності через розвиток ресторану / Олександра Івановська, Оксана Кирпіченкова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 41-42.
Abstract: Метою дослідження є виявлення напрямів розвитку ресторан- ного бізнесу в індустрії гостинності, формування відповідного асор- тименту страв та виробів, що задовольнить потреби сучасного гостя закладу гостинності у здоровому харчуванні.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30542
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_09_41-42.pdf603.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.