Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30542
Title: | Підвищення конкурентоспроможності закладу гостинності через розвиток ресторану |
Authors: | Івановська, Олександра Кирпіченкова, Оксана Ivanovska, Oleksandra Kyrpichenkova, Oksana |
Keywords: | амарантове борошно шрот амаранту оздоровче харчування |
Issue Date: | 16-Sep-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Івановська О. Підвищення конкурентоспроможності закладу гостинності через розвиток ресторану / Олександра Івановська, Оксана Кирпіченкова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 41-42. |
Abstract: | Метою дослідження є виявлення напрямів розвитку ресторан- ного бізнесу в індустрії гостинності, формування відповідного асор- тименту страв та виробів, що задовольнить потреби сучасного гостя закладу гостинності у здоровому харчуванні. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30542 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_09_41-42.pdf | 603.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.