Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30542
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІвановська, Олександра-
dc.contributor.authorКирпіченкова, Оксана-
dc.contributor.authorIvanovska, Oleksandra-
dc.contributor.authorKyrpichenkova, Oksana-
dc.date.accessioned2021-09-16T11:49:07Z-
dc.date.available2021-09-16T11:49:07Z-
dc.date.issued2021-09-16-
dc.identifier.citationІвановська О. Підвищення конкурентоспроможності закладу гостинності через розвиток ресторану / Олександра Івановська, Оксана Кирпіченкова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 41-42.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30542-
dc.description.abstractМетою дослідження є виявлення напрямів розвитку ресторан- ного бізнесу в індустрії гостинності, формування відповідного асор- тименту страв та виробів, що задовольнить потреби сучасного гостя закладу гостинності у здоровому харчуванні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectамарантове борошноuk_UA
dc.subjectшрот амарантуuk_UA
dc.subjectоздоровче харчуванняuk_UA
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності закладу гостинності через розвиток ресторануuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_09_41-42.pdf603.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.