Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30542
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Івановська, Олександра | - |
dc.contributor.author | Кирпіченкова, Оксана | - |
dc.contributor.author | Ivanovska, Oleksandra | - |
dc.contributor.author | Kyrpichenkova, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-16T11:49:07Z | - |
dc.date.available | 2021-09-16T11:49:07Z | - |
dc.date.issued | 2021-09-16 | - |
dc.identifier.citation | Івановська О. Підвищення конкурентоспроможності закладу гостинності через розвиток ресторану / Олександра Івановська, Оксана Кирпіченкова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 41-42. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30542 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження є виявлення напрямів розвитку ресторан- ного бізнесу в індустрії гостинності, формування відповідного асор- тименту страв та виробів, що задовольнить потреби сучасного гостя закладу гостинності у здоровому харчуванні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | амарантове борошно | uk_UA |
dc.subject | шрот амаранту | uk_UA |
dc.subject | оздоровче харчування | uk_UA |
dc.title | Підвищення конкурентоспроможності закладу гостинності через розвиток ресторану | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_09_41-42.pdf | 603.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.