Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30548
Title: | Тренд здорового харчування в ресторанному бізнесі |
Authors: | Крук, Роксоляна Маслійчук, Ольга Kruk, Roksoliana Masliichuk, Olha |
Keywords: | ресторанний бізнес тренд здорове харчування локальність |
Issue Date: | Sep-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Крук Р. Тренд здорового харчування в ресторанному бізнесі / Роксоляна Крук, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 52-54. |
Abstract: | Метою роботи є аналіз тренду здорового харчування в ресторанно- му бізнесі. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30548 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_13_52-54.pdf | 618 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.