Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30552
Title: Особливості харчування спортсменів-футболістів
Authors: Паска, Марія
Левчук, Алла
Paska, Mariia
Levchuk, Alla
Keywords: футбол
раціон харчування
тренування
навантаження
енергозатрати
Issue Date: 17-Sep-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Паска М. Особливості харчування спортсменів-футболістів / Марія Паска, Алла Левчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 65-68.
Abstract: Мета роботи – вирішення комплексу основних принципів за допо- могою режиму харчування.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30552
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_17_65-68.pdf634.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.