Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30544
Title: | Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні |
Authors: | Куцмида, Анастасія Паска, Марія Kutsmyda, Anastasiia Paska, Mariia |
Keywords: | імідж конкурентноспроможність цільова аудиторія |
Issue Date: | 16-Sep-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Куцмида А. Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні / Анастасія Куцмида, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 45-48. |
Abstract: | Мета дослідження – аналіз конкурентоспроможності підприємства з використанням переваг власного іміджу на прикладі ресторану-кондитерської «Фраєрка». |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30544 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_11_45-48.pdf | 631.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.