Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30544
Title: Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні
Authors: Куцмида, Анастасія
Паска, Марія
Kutsmyda, Anastasiia
Paska, Mariia
Keywords: імідж
конкурентноспроможність
цільова аудиторія
Issue Date: 16-Sep-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Куцмида А. Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні / Анастасія Куцмида, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 45-48.
Abstract: Мета дослідження – аналіз конкурентоспроможності підприємства з використанням переваг власного іміджу на прикладі ресторану-кондитерської «Фраєрка».
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30544
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_11_45-48.pdf631.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.