Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30544
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКуцмида, Анастасія-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorKutsmyda, Anastasiia-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2021-09-16T12:02:04Z-
dc.date.available2021-09-16T12:02:04Z-
dc.date.issued2021-09-16-
dc.identifier.citationКуцмида А. Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні / Анастасія Куцмида, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 45-48.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30544-
dc.description.abstractМета дослідження – аналіз конкурентоспроможності підприємства з використанням переваг власного іміджу на прикладі ресторану-кондитерської «Фраєрка».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectіміджuk_UA
dc.subjectконкурентноспроможністьuk_UA
dc.subjectцільова аудиторіяuk_UA
dc.titleПідвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_11_45-48.pdf631.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.