Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30559
Title: Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарствва
Authors: Сенчишин, Юліана
Маслійчук, Ольга
Senchyshyn, Yuliana
Masliichuk, Olha
Keywords: напівфабрикати
індиче м’ясо
ресторанне господарство
Issue Date: 17-Sep-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Сенчишин Ю. Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарствва / Юліана Сенчишин, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 80-83.
Abstract: Метою дослідження став аналіз аналітичних досліджень і розши рення асортименту напівфабрикатів для закладів ресторанного госпо дарства із індичого м’яса.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30559
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_22_80-83.pdf806.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.