Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30559
Title: | Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарствва |
Authors: | Сенчишин, Юліана Маслійчук, Ольга Senchyshyn, Yuliana Masliichuk, Olha |
Keywords: | напівфабрикати індиче м’ясо ресторанне господарство |
Issue Date: | 17-Sep-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Сенчишин Ю. Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарствва / Юліана Сенчишин, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 80-83. |
Abstract: | Метою дослідження став аналіз аналітичних досліджень і розши рення асортименту напівфабрикатів для закладів ресторанного госпо дарства із індичого м’яса. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30559 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_22_80-83.pdf | 806.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.