Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023-10-12Мікрокваліфікації та їх застосування у вищій освітіПаска, Марія; Paska, Mariia
2023-10-12Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщиниПаска, Марія; Боратинський, Олег; Німець, Андрій; Paska, Mariia; Boratynskyi, Oleh; Nimets, Andrii
2023-10-12Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництваЧирка, В’ячеслав; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Teslia, Olha; Paska, Mariia
2023-10-12Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукціїФик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia
2023-10-12Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних виробівТесля, Ольга; Паска, Марія; Тeslia, Olha; Paska, Mariia
2023-10-12Перспективи розвитку стрітфудів в умовах сьогоденняШафір, Поліна; Паска, Марія; Shafir, Polina; Paska, Mariia
2023-10-12Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)Німець, Андрій; Петришин, Наталія; Паска, Марія; Nimets, Andrii; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia
2023-10-12Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинностіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2023-10-12Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусівНайда, Остап; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Naida, Ostap; Teslia, Olha; Paska, Mariia
2023-10-12Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’яМлинко, Остап; Паска, Марія; Mlynko, Ostap; Paska, Mariia