Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34860
Title: | Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва |
Other Titles: | Development of recipes for meat dishes using herbal and aromatic plants of craft production |
Authors: | Чирка, В’ячеслав Тесля, Ольга Паска, Марія Chyrka, Viacheslav Teslia, Olha Paska, Mariia |
Keywords: | пряно-ароматична сировина м’ясні продукти spicy and aromatic raw materials meat products |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Чирка В. Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва / В’ячеслав Чирка, Ольга Тесля, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 234–235. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34860 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Viacheslav Chyrka, Olha Teslia, Mariia Paska.pdf | 598.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.