Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34864
Title: Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних виробів
Other Titles: Innovative technologies of healthy bakery products
Authors: Тесля, Ольга
Паска, Марія
Тeslia, Olha
Paska, Mariia
Keywords: функціональні продукти
гарбузове насіння
нутрієнти
functional products
pumpkin seeds
nutrients
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Тесля О. Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних виробів / Ольга Тесля, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 223–225.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34864
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olha Teslia, Mariia Paska.pdf603.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.