Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)

Ескіз недоступний

Дата

2023-10-12

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

популяризація, бойківська кухня, автентичні страви, popularization, Boyki cuisine, authentic dishes

Бібліографічний опис

Німець А. Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина») / Андрій Німець, Наталія Петришин, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 215–217.