Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34862
Title: | Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції |
Other Titles: | Analytical composition of Galician cuisine as an innovative method of valorizing traditional products |
Authors: | Фик, Богдан Паска, Марія Fyk, Bohdan Paska, Mariia |
Keywords: | страви кухні Галичини аналітичний склад dishes of Galician cuisine analytical composition |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Фик Б, Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції / Богдан Фик, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 229–230. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34862 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bohdan Fyk, Mariia Paska.pdf | 596.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.