Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34845
Title: Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини
Other Titles: Gastronomic tourism of Ukraine - direction of promotion of intangible cultural heritage
Authors: Паска, Марія
Боратинський, Олег
Німець, Андрій
Paska, Mariia
Boratynskyi, Oleh
Nimets, Andrii
Keywords: гастрономічний туризм
бойківська кухня
автентичні страви
gastronomic tourism
Boyki cuisine
authentic dishes
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Паска М. Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини / Марія Паска, Олег Боратинський, Андрій Німець // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 272–274.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34845
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mariia Paska, Oleh Boratynskyi.pdf707.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.