"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/28404
Переглянути
Перегляд "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 507
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Інноваційна модель підприємництва у сфері гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-01-24) Павленчик, Наталія; Свирида, Мар’яна; Pavlenchyk, Nataliia; Svyryda, MarianaДокумент Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф.(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-15)Збірник містить матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», яка відбулася 26–27 листопада 2020 року. У тезах доповідей висвітлено результати досліджень пріоритетів і перспектив розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; інновації харчових технологій та продукції ресторанного господарства; сучасні тенденції та регіональні пріоритети розвитку туризму в умовах глобалізації; соціально-економічні засади менеджменту та маркетингу індустрії гостинності; актуальні проблеми модернізації готельно-ресторанного господарства; удосконалення підходів до професійної підготовки висококваліфікованих фахівців з управління та адміністрування і сфери обслуговування. Матеріали збірника будуть корисними для студентів, викладачів, науковців та працівників індустрії гостинності.Документ Сучасні особливості розвитку туристичних дестинацій Вінницької області(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Цесців, Д.; Tsestsiv, D.Метою є формування сучасної конкурентоспроможної туристичної індустрії Вінницької області, що здатна задовольнити потреби іноземних та вітчизняних громадян у туристичних та рекреаційних послугах.Документ Дестинація як форма просторової організації регіональних туристичних систем(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Голод, А.; Базюк, М.; Holod, A.; Baziuk, M.Документ Аналіз зарубіжного досвіду діяльності суб'єктів туристичної сфери в умовах пандемії COVID‑19(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Кулик, О.; Графська, О.; Kulyk, O.; Hrafska, O.Документ Фінансове забезпечення інвестиційних проєктів для підприємств готельного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Євдощенко, О.; Графська, О.; Yevdoshchenko, O.; Hrafska, O.Документ Сільський зелений туризм у Львівській області : сучасний стан та перспективи розвитку(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Худоба, В.; Лабарткава, В.; Khudoba, V.; Labartkava, V.Мета – дослідити сучасне становище та перспективи розвитку сільського зеленого туризму на території Львівської області.Документ Корпоративна соціальна відповідальнвсть як запорука позитивних змін у діяльності пвдприємств сфери послуг(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Холявка, В.; Лешко, Х.; Kholiavka, V.; Leshko, Kh.Документ Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Повшик, С.; Іжевська, О.; Povshyk, S.; Izhevska, O.Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів.Документ Сучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Радзімовська, О.; Смаль, А.; Radzimovska, O.; Smal, A.Мета роботи – проаналізувати сучасні тенденції ризиків, небезпечних чинників у закладах громадського харчування.Документ Рекреаційні властивості ландшафту(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Штойко, П.; Shtoiko, P.Мета – з’ясувати основні рекреаційні властивості ландшафту для оцінювання його атрактивності в туристській діяльності.Документ Стратегічні імперативи розвитку туристично-рекреаційної сфери(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Графська, О.; Hrafska, O.Документ Перспективні методи рафінації рослинних олій(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Жук, О.; Паска, М.; Zhuk, O.; Paska, M.Метою нашої роботи було встановити основні переваги та недоліки, які можуть виникати під час рафінації рослинних олій.Документ Комунікативні проблеми в сучасних організаціях(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Криштанович, С.; Бурак, О.; Kryshtanovych, S.; Burak, O.Мета: визначити комунікативні проблеми, які виникають у сучасних організаціях.Документ Сучасні підходи до класифікацій рекреаційно-туристичних ресурсів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Кучер, П.; Kucher, P.Метою роботи є аналіз підходів до класифікації рекреаційнотуристичних ресурсів.Документ Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Баль-Прилипко, Л.; Швець, О.; Паска, М.; Bal-Prylypko, L.; Shvets, O.; Paska, M.Метою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19.Документ Особливості визначення цінних паперів, їх класифікація та значення на сучасному етапі розвитку в економіці України(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Коркуна, І.; Бордун, О.; Korkuna, I.; Bordun, O.Документ Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа"(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Паска, М.; Paska, M.Метою підготовки висококваліфікованих фахівців, які мають теоретичні знання, володіють сучасним економічним мисленням і прикладними навичками, необхідними для розв’язання складних завдань і проблем функціонування індустрії гостинності, а також проведення досліджень та здійснення інновацій в умова високої динаміки ринку.Документ Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку Львова(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Радзімовська, О.; Паска, М.; Холявка, В.; Radzimovska, O.; Paska, M.; Kholiavka, V.Метою цього дослідження є аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку Львова.Документ Проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Гузар, У.; Музика, Ю.; Huzar, U.; Muzyka, Yu.Актуальність теми дослідження зумовлена тим, що сучасний розвиток готельно-ресторанного бізнесу базується на побудові такої системи обслуговування, яка необхідна для надання якісних послуг своїм клієнтам.