"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/28404
Переглянути
Перегляд "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 507
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Інноваційна модель підприємництва у сфері гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-01-24) Павленчик, Наталія; Свирида, Мар’яна; Pavlenchyk, Nataliia; Svyryda, MarianaДокумент Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф.(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-15)Збірник містить матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», яка відбулася 26–27 листопада 2020 року. У тезах доповідей висвітлено результати досліджень пріоритетів і перспектив розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; інновації харчових технологій та продукції ресторанного господарства; сучасні тенденції та регіональні пріоритети розвитку туризму в умовах глобалізації; соціально-економічні засади менеджменту та маркетингу індустрії гостинності; актуальні проблеми модернізації готельно-ресторанного господарства; удосконалення підходів до професійної підготовки висококваліфікованих фахівців з управління та адміністрування і сфери обслуговування. Матеріали збірника будуть корисними для студентів, викладачів, науковців та працівників індустрії гостинності.Документ Спортивно-турстська анімація як складник професійної підготовки студентів до роботи у сфері спортивно-оздоровчого туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Тимошенко, Л.; Лабарткава, К.; Кухтій, А.; Tymoshenko, L.; Labartkava, K.; Kukhtii, A.Мета дослідження – довести необхідність уведення елементів спортивно-туристської анімації у навчальний процес підготовки майбутніх фахівців з туризму.Документ Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Куцмида, А.; Паска, М.; Kutsmyda, A.; Paska, M.Мета роботи – установити основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства.Документ Проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Гузар, У.; Музика, Ю.; Huzar, U.; Muzyka, Yu.Актуальність теми дослідження зумовлена тим, що сучасний розвиток готельно-ресторанного бізнесу базується на побудові такої системи обслуговування, яка необхідна для надання якісних послуг своїм клієнтам.Документ Сучасне теплове устаткування як рушій розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Іжевська, О.; Білодід, А.; Сабат, С.; Izhevska, O.; Bilodid, A.; Sabat, S.Метою нашої роботи є розгляд новітнього теплового устаткування на ринку готельно-ресторанного бізнесу.Документ Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа"(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Паска, М.; Paska, M.Метою підготовки висококваліфікованих фахівців, які мають теоретичні знання, володіють сучасним економічним мисленням і прикладними навичками, необхідними для розв’язання складних завдань і проблем функціонування індустрії гостинності, а також проведення досліджень та здійснення інновацій в умова високої динаміки ринку.Документ Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку Львова(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Радзімовська, О.; Паска, М.; Холявка, В.; Radzimovska, O.; Paska, M.; Kholiavka, V.Метою цього дослідження є аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку Львова.Документ Особливості визначення цінних паперів, їх класифікація та значення на сучасному етапі розвитку в економіці України(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Коркуна, І.; Бордун, О.; Korkuna, I.; Bordun, O.Документ Сучасні особливості формування та реалізації маркетингової політики підприємств індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Руденко, В.; Гузар, У.; Rudenko, V.; Huzar, U.Метою нашого дослідження є характеристика особливостей формування та реалізації маркетингової політики підприємств індустрії гостинності.Документ Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Гузар, У.; Вільчинська, О.; Huzar, U.; Vilchynska, O.Мета нашого дослідження – охарактеризувати теоретичні і практичні аспекти функціонування сучасних методів управління розвитком персоналу на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу.Документ Бізнес-інкубатор як сучасна платформа для підготовки фахівців у сфері готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Гузар, У.; Huzar, U.Метою нашого дослідження є характеристика бізнес-інкубатора як сучасної платформи для підготовки фахівців сфери гостинності.Документ Фінансове забезпечення інвестиційних проєктів для підприємств готельного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Євдощенко, О.; Графська, О.; Yevdoshchenko, O.; Hrafska, O.Документ Сільський зелений туризм у Львівській області : сучасний стан та перспективи розвитку(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Худоба, В.; Лабарткава, В.; Khudoba, V.; Labartkava, V.Мета – дослідити сучасне становище та перспективи розвитку сільського зеленого туризму на території Львівської області.Документ Корпоративна соціальна відповідальнвсть як запорука позитивних змін у діяльності пвдприємств сфери послуг(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Холявка, В.; Лешко, Х.; Kholiavka, V.; Leshko, Kh.Документ Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Баль-Прилипко, Л.; Швець, О.; Паска, М.; Bal-Prylypko, L.; Shvets, O.; Paska, M.Метою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19.Документ Розвиток техногенного туризму в Чорнобильській зоні відчуження(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Самарцева, М.; Худоба, В.; Samartseva, M.; Khudoba, V.Мета дослідження – вивчити сучасні тенденції, проблемні аспекти та можливості розвитку техногенного туризму у Чорнобильській зоні відчуження.Документ Сучасні особливості розвитку туристичних дестинацій Вінницької області(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Цесців, Д.; Tsestsiv, D.Метою є формування сучасної конкурентоспроможної туристичної індустрії Вінницької області, що здатна задовольнити потреби іноземних та вітчизняних громадян у туристичних та рекреаційних послугах.Документ Аналіз зарубіжного досвіду діяльності суб'єктів туристичної сфери в умовах пандемії COVID‑19(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Кулик, О.; Графська, О.; Kulyk, O.; Hrafska, O.Документ Дестинація як форма просторової організації регіональних туристичних систем(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Голод, А.; Базюк, М.; Holod, A.; Baziuk, M.