"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/28404
Переглянути
Перегляд "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 507
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Інноваційна модель підприємництва у сфері гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-01-24) Павленчик, Наталія; Свирида, Мар’яна; Pavlenchyk, Nataliia; Svyryda, MarianaДокумент Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф.(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-15)Збірник містить матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», яка відбулася 26–27 листопада 2020 року. У тезах доповідей висвітлено результати досліджень пріоритетів і перспектив розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; інновації харчових технологій та продукції ресторанного господарства; сучасні тенденції та регіональні пріоритети розвитку туризму в умовах глобалізації; соціально-економічні засади менеджменту та маркетингу індустрії гостинності; актуальні проблеми модернізації готельно-ресторанного господарства; удосконалення підходів до професійної підготовки висококваліфікованих фахівців з управління та адміністрування і сфери обслуговування. Матеріали збірника будуть корисними для студентів, викладачів, науковців та працівників індустрії гостинності.Документ Дестинація як форма просторової організації регіональних туристичних систем(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Голод, А.; Базюк, М.; Holod, A.; Baziuk, M.Документ Сучасні особливості формування та реалізації маркетингової політики підприємств індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Руденко, В.; Гузар, У.; Rudenko, V.; Huzar, U.Метою нашого дослідження є характеристика особливостей формування та реалізації маркетингової політики підприємств індустрії гостинності.Документ Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зерна(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Карпова, М.; Паска, М.; Karpova, M.; Paska, M.Мета роботи – професійно продегустувати каву та провести органолептичне оцінювання обсмаженого кавового зерна.Документ Сучасні особливості розвитку туристичних дестинацій Вінницької області(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Цесців, Д.; Tsestsiv, D.Метою є формування сучасної конкурентоспроможної туристичної індустрії Вінницької області, що здатна задовольнити потреби іноземних та вітчизняних громадян у туристичних та рекреаційних послугах.Документ Бізнес-інкубатор як сучасна платформа для підготовки фахівців у сфері готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Гузар, У.; Huzar, U.Метою нашого дослідження є характеристика бізнес-інкубатора як сучасної платформи для підготовки фахівців сфери гостинності.Документ Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Гузар, У.; Вільчинська, О.; Huzar, U.; Vilchynska, O.Мета нашого дослідження – охарактеризувати теоретичні і практичні аспекти функціонування сучасних методів управління розвитком персоналу на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу.Документ Розвиток техногенного туризму в Чорнобильській зоні відчуження(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Самарцева, М.; Худоба, В.; Samartseva, M.; Khudoba, V.Мета дослідження – вивчити сучасні тенденції, проблемні аспекти та можливості розвитку техногенного туризму у Чорнобильській зоні відчуження.Документ Рекреаційні властивості ландшафту(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Штойко, П.; Shtoiko, P.Мета – з’ясувати основні рекреаційні властивості ландшафту для оцінювання його атрактивності в туристській діяльності.Документ Перспективні методи рафінації рослинних олій(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Жук, О.; Паска, М.; Zhuk, O.; Paska, M.Метою нашої роботи було встановити основні переваги та недоліки, які можуть виникати під час рафінації рослинних олій.Документ Стратегічні імперативи розвитку туристично-рекреаційної сфери(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Графська, О.; Hrafska, O.Документ Комунікативні проблеми в сучасних організаціях(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Криштанович, С.; Бурак, О.; Kryshtanovych, S.; Burak, O.Мета: визначити комунікативні проблеми, які виникають у сучасних організаціях.Документ Критерії ефективності в управлінні організаційними комунікаціями(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Криштанович, С.; Бойко, А.; Kryshtanovych, S.; Boiko, O.Мета – визначити критерії ефективності в управлінні організаційними комунікаціями.Документ Особливості формування професійно-важливих якостей майбутніх менеджерів організацій галузі гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Павленчик, А.; Андрусяк, М.; Pavlenchyk, A.; Andusiak, M.Метою роботи є теоретичний та емпіричний аналіз проблеми формування професійно-важливих якостей майбутніх менеджерів організацій галузі гостинності.Документ Сучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Радзімовська, О.; Смаль, А.; Radzimovska, O.; Smal, A.Мета роботи – проаналізувати сучасні тенденції ризиків, небезпечних чинників у закладах громадського харчування.Документ Сучасні підходи до класифікацій рекреаційно-туристичних ресурсів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Кучер, П.; Kucher, P.Метою роботи є аналіз підходів до класифікації рекреаційнотуристичних ресурсів.Документ Інноваційні види холодильного обладнання для закладів ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Якубечко, А.; Іжевська, О.; Дрозд, Я.; Yakubechko, A.; Izhevska, O.; Drozd, Ya.Мета нашої роботи – розглянути новітнє холодильне обладнання на ринку готельно-ресторанного бізнесу.Документ Корпоративна соціальна відповідальнвсть як запорука позитивних змін у діяльності пвдприємств сфери послуг(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Холявка, В.; Лешко, Х.; Kholiavka, V.; Leshko, Kh.Документ Аналіз зарубіжного досвіду діяльності суб'єктів туристичної сфери в умовах пандемії COVID‑19(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Кулик, О.; Графська, О.; Kulyk, O.; Hrafska, O.