"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/28404
Переглянути
Перегляд "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 507
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Інноваційна модель підприємництва у сфері гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-01-24) Павленчик, Наталія; Свирида, Мар’яна; Pavlenchyk, Nataliia; Svyryda, MarianaДокумент Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф.(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-15)Збірник містить матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», яка відбулася 26–27 листопада 2020 року. У тезах доповідей висвітлено результати досліджень пріоритетів і перспектив розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; інновації харчових технологій та продукції ресторанного господарства; сучасні тенденції та регіональні пріоритети розвитку туризму в умовах глобалізації; соціально-економічні засади менеджменту та маркетингу індустрії гостинності; актуальні проблеми модернізації готельно-ресторанного господарства; удосконалення підходів до професійної підготовки висококваліфікованих фахівців з управління та адміністрування і сфери обслуговування. Матеріали збірника будуть корисними для студентів, викладачів, науковців та працівників індустрії гостинності.Документ Сільський зелений туризм у Львівській області : сучасний стан та перспективи розвитку(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Худоба, В.; Лабарткава, В.; Khudoba, V.; Labartkava, V.Мета – дослідити сучасне становище та перспективи розвитку сільського зеленого туризму на території Львівської області.Документ Корпоративна соціальна відповідальнвсть як запорука позитивних змін у діяльності пвдприємств сфери послуг(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Холявка, В.; Лешко, Х.; Kholiavka, V.; Leshko, Kh.Документ Фінансове забезпечення інвестиційних проєктів для підприємств готельного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Євдощенко, О.; Графська, О.; Yevdoshchenko, O.; Hrafska, O.Документ Спортивно-турстська анімація як складник професійної підготовки студентів до роботи у сфері спортивно-оздоровчого туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Тимошенко, Л.; Лабарткава, К.; Кухтій, А.; Tymoshenko, L.; Labartkava, K.; Kukhtii, A.Мета дослідження – довести необхідність уведення елементів спортивно-туристської анімації у навчальний процес підготовки майбутніх фахівців з туризму.Документ Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Куцмида, А.; Паска, М.; Kutsmyda, A.; Paska, M.Мета роботи – установити основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства.Документ Особливості визначення цінних паперів, їх класифікація та значення на сучасному етапі розвитку в економіці України(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Коркуна, І.; Бордун, О.; Korkuna, I.; Bordun, O.Документ Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Баль-Прилипко, Л.; Швець, О.; Паска, М.; Bal-Prylypko, L.; Shvets, O.; Paska, M.Метою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19.Документ Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Повшик, С.; Іжевська, О.; Povshyk, S.; Izhevska, O.Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів.Документ Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Гузар, У.; Вільчинська, О.; Huzar, U.; Vilchynska, O.Мета нашого дослідження – охарактеризувати теоретичні і практичні аспекти функціонування сучасних методів управління розвитком персоналу на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу.Документ Розвиток техногенного туризму в Чорнобильській зоні відчуження(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Самарцева, М.; Худоба, В.; Samartseva, M.; Khudoba, V.Мета дослідження – вивчити сучасні тенденції, проблемні аспекти та можливості розвитку техногенного туризму у Чорнобильській зоні відчуження.Документ Сучасні особливості формування та реалізації маркетингової політики підприємств індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Руденко, В.; Гузар, У.; Rudenko, V.; Huzar, U.Метою нашого дослідження є характеристика особливостей формування та реалізації маркетингової політики підприємств індустрії гостинності.Документ Комунікативні проблеми в сучасних організаціях(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Криштанович, С.; Бурак, О.; Kryshtanovych, S.; Burak, O.Мета: визначити комунікативні проблеми, які виникають у сучасних організаціях.Документ Стратегічні імперативи розвитку туристично-рекреаційної сфери(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Графська, О.; Hrafska, O.Документ Перспективні методи рафінації рослинних олій(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Жук, О.; Паска, М.; Zhuk, O.; Paska, M.Метою нашої роботи було встановити основні переваги та недоліки, які можуть виникати під час рафінації рослинних олій.Документ Проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Гузар, У.; Музика, Ю.; Huzar, U.; Muzyka, Yu.Актуальність теми дослідження зумовлена тим, що сучасний розвиток готельно-ресторанного бізнесу базується на побудові такої системи обслуговування, яка необхідна для надання якісних послуг своїм клієнтам.Документ Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку Львова(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Радзімовська, О.; Паска, М.; Холявка, В.; Radzimovska, O.; Paska, M.; Kholiavka, V.Метою цього дослідження є аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку Львова.Документ Сучасне теплове устаткування як рушій розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Іжевська, О.; Білодід, А.; Сабат, С.; Izhevska, O.; Bilodid, A.; Sabat, S.Метою нашої роботи є розгляд новітнього теплового устаткування на ринку готельно-ресторанного бізнесу.Документ Бізнес-інкубатор як сучасна платформа для підготовки фахівців у сфері готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Гузар, У.; Huzar, U.Метою нашого дослідження є характеристика бізнес-інкубатора як сучасної платформи для підготовки фахівців сфери гостинності.