"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/28404
Переглянути
Перегляд "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 378
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Інноваційна модель підприємництва у сфері гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-01-24) Павленчик, Наталія; Свирида, Мар’яна; Pavlenchyk, Nataliia; Svyryda, MarianaДокумент Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф.(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-15)Збірник містить матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», яка відбулася 26–27 листопада 2020 року. У тезах доповідей висвітлено результати досліджень пріоритетів і перспектив розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; інновації харчових технологій та продукції ресторанного господарства; сучасні тенденції та регіональні пріоритети розвитку туризму в умовах глобалізації; соціально-економічні засади менеджменту та маркетингу індустрії гостинності; актуальні проблеми модернізації готельно-ресторанного господарства; удосконалення підходів до професійної підготовки висококваліфікованих фахівців з управління та адміністрування і сфери обслуговування. Матеріали збірника будуть корисними для студентів, викладачів, науковців та працівників індустрії гостинності.Документ Розвиток техногенного туризму в Чорнобильській зоні відчуження(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Самарцева, М.; Худоба, В.; Samartseva, M.; Khudoba, V.Мета дослідження – вивчити сучасні тенденції, проблемні аспекти та можливості розвитку техногенного туризму у Чорнобильській зоні відчуження.Документ Сучасні особливості розвитку туристичних дестинацій Вінницької області(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Цесців, Д.; Tsestsiv, D.Метою є формування сучасної конкурентоспроможної туристичної індустрії Вінницької області, що здатна задовольнити потреби іноземних та вітчизняних громадян у туристичних та рекреаційних послугах.Документ Дестинація як форма просторової організації регіональних туристичних систем(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Голод, А.; Базюк, М.; Holod, A.; Baziuk, M.Документ Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Гузар, У.; Вільчинська, О.; Huzar, U.; Vilchynska, O.Мета нашого дослідження – охарактеризувати теоретичні і практичні аспекти функціонування сучасних методів управління розвитком персоналу на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу.Документ Сучасні особливості формування та реалізації маркетингової політики підприємств індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Руденко, В.; Гузар, У.; Rudenko, V.; Huzar, U.Метою нашого дослідження є характеристика особливостей формування та реалізації маркетингової політики підприємств індустрії гостинності.Документ Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зерна(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Карпова, М.; Паска, М.; Karpova, M.; Paska, M.Мета роботи – професійно продегустувати каву та провести органолептичне оцінювання обсмаженого кавового зерна.Документ Бізнес-інкубатор як сучасна платформа для підготовки фахівців у сфері готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Гузар, У.; Huzar, U.Метою нашого дослідження є характеристика бізнес-інкубатора як сучасної платформи для підготовки фахівців сфери гостинності.Документ Сучасні підходи до класифікацій рекреаційно-туристичних ресурсів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Кучер, П.; Kucher, P.Метою роботи є аналіз підходів до класифікації рекреаційнотуристичних ресурсів.Документ Сучасні тенденції аналізу ризиків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Радзімовська, О.; Смаль, А.; Radzimovska, O.; Smal, A.Мета роботи – проаналізувати сучасні тенденції ризиків, небезпечних чинників у закладах громадського харчування.Документ Аналіз зарубіжного досвіду діяльності суб'єктів туристичної сфери в умовах пандемії COVID‑19(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Кулик, О.; Графська, О.; Kulyk, O.; Hrafska, O.Документ Сільський зелений туризм у Львівській області : сучасний стан та перспективи розвитку(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Худоба, В.; Лабарткава, В.; Khudoba, V.; Labartkava, V.Мета – дослідити сучасне становище та перспективи розвитку сільського зеленого туризму на території Львівської області.Документ Корпоративна соціальна відповідальнвсть як запорука позитивних змін у діяльності пвдприємств сфери послуг(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Холявка, В.; Лешко, Х.; Kholiavka, V.; Leshko, Kh.Документ Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа"(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Паска, М.; Paska, M.Метою підготовки висококваліфікованих фахівців, які мають теоретичні знання, володіють сучасним економічним мисленням і прикладними навичками, необхідними для розв’язання складних завдань і проблем функціонування індустрії гостинності, а також проведення досліджень та здійснення інновацій в умова високої динаміки ринку.Документ Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку Львова(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Радзімовська, О.; Паска, М.; Холявка, В.; Radzimovska, O.; Paska, M.; Kholiavka, V.Метою цього дослідження є аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку Львова.Документ Особливості визначення цінних паперів, їх класифікація та значення на сучасному етапі розвитку в економіці України(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Коркуна, І.; Бордун, О.; Korkuna, I.; Bordun, O.Документ Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Повшик, С.; Іжевська, О.; Povshyk, S.; Izhevska, O.Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів.Документ Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Баль-Прилипко, Л.; Швець, О.; Паска, М.; Bal-Prylypko, L.; Shvets, O.; Paska, M.Метою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19.Документ Спортивно-турстська анімація як складник професійної підготовки студентів до роботи у сфері спортивно-оздоровчого туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Тимошенко, Л.; Лабарткава, К.; Кухтій, А.; Tymoshenko, L.; Labartkava, K.; Kukhtii, A.Мета дослідження – довести необхідність уведення елементів спортивно-туристської анімації у навчальний процес підготовки майбутніх фахівців з туризму.