"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/28404
Переглянути
Перегляд "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" за Назва
Зараз показуємо 1 - 20 з 378
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Aktualna sytuacja na rynku szkolnictwa wyzszego w Polsce(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Lutsyk, Mariia; Луцик, МаріяДокумент Analysis of the hospitality industry in western Ukraine during the war(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Hrafska, Oryslava; Bodnar, Roman; Графська, Орислава; Боднар, РоманДокумент Basis principles rational balanced diet for athletes(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Levchuk, Alla; Paska, Mariia; Левчук, Алла; Паска, МаріяДокумент Current trends of creating menu in restaurant business establishments(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Tomalia, Tetiana; Halmiz, Yulia; Халміз, Юлія; Томалія, ТетянаДокумент Diversity and inclusion(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-24) Paska, Halyna; Паска, ГалинаДокумент Gastronomic tourism as a link between Brazil and Ukraine(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Ruiz, Melissa Salinas; Руїс, Мелісса СалінасДокумент Gastronomy tourism resources of Brazil: the case of Paraná state(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Holod, Andrii; Alves, Fábio Lopes; Estrada, Adrian Alvarez; Голод, Андрій; Алвес, Фабіо Лопес; Естрада, Адріан АльваресДокумент Green infrastructure as a component of hospitality industry development(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Protasenko, O.; Trubnikova, M.; Протасенко, О.; Трубнікова, М.Документ Hospitality English: the peculiarities of learning through movies(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Yurko, Nadiia; Romanchuk, Olha; Protsenko, Uliana; Юрко, Надія; Романчук, Ольга; Проценко, УлянаДокумент Hospitality English: the TV and movies resources for learning(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Yurko, Nadiia; Kalymon, Yuliia; Vorobel, Mariia; Юрко, Надія; Калимон, Юлія; Воробель, МаріяДокумент Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCa(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Galenko, Oleg; Belinskiy, Oleksandr; Галенко, Олег; Белінський, ОлександрThe purpose of research: creation of technology of meat products which are enriched with micronutrients with use of products of processing of poultry. Мета дослідження: створення технології м'ясних продуктів які збагачуються мікроелементами з використанням продуктів переробки домашньої птиці.Документ Pedagogiczna rola asystenta dydaktycznego studentow z niepelnosprawnoscia w uczelni wyzszej(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Cherchowska, Justyna; Черховська, ЮстинаДокумент Polski bon turystyczny jako podróżny narzędzie aktywizącji tworzenia oferty dla rodzin z dziećmi(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Jalinik, Mikolaj; Kudla, Nazar; Ялінік, Микола; Кудла, НазарДокумент Prospects of using no-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish products(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Ditrikh, I. V.; Timoshin, D. V.; Дітріх, І. В.; Тимошин, Д. В.Документ Public tourism policy in Brazil: governance instances(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Fabiane Morello Stella; Holod, Andrii; Фабіане Морелло Стелла; Голод, АндрійДокумент Pегіональні особливості розвитку гастрономічного туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Яцишин, Артур; Никига, Оксана; Yatsyshyn, Artur; Nykyha, OksanaМета. Метою дослідження є вивчення регіональних особливостей розвитку гастрономічного туризму. Celem badań jest poznanie regionu osobliwości rozwoju turystyki gastronomicznej.Документ Rynek nieruchomosci na wynajem w Polsce pod wplywem rosyjskiej agresji zbrojnej przeciwko Ukraini(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Melnychenko, Oleksandr; Мельниченко, ОлександрДокумент «SECONDMENT» як інноваційний метод розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Гузар, Уляна; Вільчинська, Оксана; Huzar, Uliana; Vilchynska, OksanaМетою нашої роботи є характеристика інноваційного методу розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу.Документ Study of the degree of collagen solubility in pork at «Ternopil meat processing plant» LTD(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Strashynsky, Igor; Hrytsai, Maksym; Kosiuk, Olha; Страшінський, Ігор; Грицай, Максим; Косюк, ОльгаThe aim of the study is to determine the physicochemical parameters and monitor the degree of collagen digestion of pork produced at Ternopil Meat Processing Plant LLC. Метою дослідження є визначення фізико-хімічних показників та контролювати ступінь засвоєння колагену свинини, виробленої на Тернопільщині ТОВ «М'ясокомбінат».Документ Sztuczna inteligencja jako determinanta rozwoju regionalnego w Unii Europejskiej(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Browarczyk, Beata; Броварчик, Беата