Перегляд за Автор "Paska, M. Z."
Зараз показуємо 1 - 20 з 249
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Standardization, metrology, certification and quality management : мanual(Komprint, 2021-01-13) Bal'-Prylypko, L. V.; Slobodianiuk, N. M.; Polishchuk, G. Ye.; Paska, M. Z.; Burak, V. Ye.; Баль-Прилипко, Л. В.; Слободянюк, Н. М.; Поліщук, Г. Є.; Паска, М. З.; Бурак, В. Є.The manual describes the principal problems of regulation of safety and quality of production arising in light of requirements of modern system of State technical regulation. There are characterized the basic constituents of the system, namely metrology, standardization, assessment of conformity including the stage of certification, as well as problems of accreditation of bodies by evaluation of conformity. The manual briefly describes international and domestic institutions operation in spheres of metrology, standardization, certification and accreditation. Using describes materials, there are given fundamental notions used in system of guaranteeing of quality of production, and principles of ensuring of safety and quality of foodstuffs of domestic and foreign origin. The manual may be used in training of students of level of qualification of "Bachelor" by direction of training of 6.051701 "Alimentary technologies and engineering", as well as experts of specialties of "Marketing", "Economics of enterprise", "Management", "Merchandising", "Expertise of commodities and services" etc. Leaming of problems described in the manual will also assist in training of specialists by problems of technical regulation, standardization, certification, accreditation and quality management. Посібник описує основні проблеми регулювання безпеки та якості виробництва, що виникають у світлі вимог сучасної системи державної технічної регулювання. Охарактеризовано основні складові системи, а саме метрологія, стандартизація, оцінка відповідності, включаючи стадію сертифікація, а також проблеми акредитації органів шляхом оцінки відповідність. Посібник коротко описує міжнародні та вітчизняні установи діяльність у сферах метрології, стандартизації, сертифікації та акредитації. Використовуючи описувані матеріали, дано основні поняття, що використовуються в системі гарантування якості продукції, а також принципи забезпечення безпеки та якість харчових продуктів вітчизняного та іноземного походження. Посібник може бути використаний при навчанні студентів рівня кваліфікації "Бакалавр" за напрямом підготовки 6.051701 "Аліментарні технології та машинобудування ", а також фахівці спеціальностей" Маркетинг "," Економіка Росії підприємство "," Менеджмент "," Мерчендайзинг "," Експертиза товарів і послуги "і т. д. Також допоможе вилучення проблем, описаних у посібнику підготовка фахівців з проблем технічного регулювання, стандартизації, сертифікація, акредитація та управління якістю.Документ Аnalysis of the chemical compositionof pasta by using leguminous crops(2021-11-15) Beraliyeva, E. B.; Kozykan, S.; Paska, M. Z.; Pavlenchyk, N. F.; Бералієва, Є. Б.; Козикан, С.; Паска, М. З.; Павленчик, Н. Ф.Документ Активність супероксиддисмутази та глутатіонпероксидази крові бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської м'ясної породи(2020-11-30) Паска, М. З.; Paska, M. Z.Документ Активність трансаміназ за мікроелементної корекції раціону відгодівельних бугайців(2020-10-27) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.Документ Активність ферментних систем та вміст глікогену у м'ясі з ознаками PSE та DFD(2020-11-30) Паска, М. З.; Paska, M. Z.Документ Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"(2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.Документ Аналіз діяльності окремих кав'ярень на ресторанному ринку Львова(2021-04-21) Паска, М. З.; Карпова, М.; Paska, M. Z.; Karpova, M.Документ Аналіз імпортованого в Україну м'яса птиці механічного обвалювання(2020-11-30) Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.Документ Антиоксидантний статус бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської м'ясної породи(2020-11-30) Паска, М. З.; Paska, M. Z.Документ Бактеріальні стартові культури у технології сирокопчених ковбас(2020-10-29) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.Документ Білковий статус сироватки крові молодняку волинської м'ясної породи великої рогатої худоби(2020-11-23) Паска, М. З.; Paska, M. Z.Документ Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами(2020-11-30) Паска, М. З.; Ромашко, І. С.; Paska, M. Z.; Romashko, I. S.Документ Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами(2020-10-28) Жилюк, О.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Zhyliuk, O.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.Документ Білкові фракції сироватки крові бугайців волинської м'ясної породи різних типів вищої нервої діяльності(2020-11-24) Паска, М. З.; Гуфрій, Д. Ф.; Paska, M. Z.; Hufrii, D. F.Документ Біохімічні показники крові бугайців волинської м'ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності(2020-10-25) Паска, М. З.; Paska, M. Z.Метою наших досліджень було визначити гематологічні показники крові молодняку, волинської м’ясної породи залежно від типу вищої нервової діяльності.Документ Виготовлення сирокопчених ковбас у домашніх умовах(2020-10-28) Юзьків, М. Ю.; Паска, М. З.; Yuzkiv, M. Yu.; Paska, M. Z.Документ Використання борошна сочевиці при виробництві ковбасних виробів та технологія його отримання(2020-12-14) Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.Документ Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробів(Мартинюк І. О. Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробів / Мартинюк І. О., Паска М. З. // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. - Львів, 2013. - С. 61-63., 2020-11-30) Мартинюк, І. О.; Паска, М. З.; Matyniuk, I. O.; Paska, M. Z.Документ Використання стабілізаційних систем з природніх поліцукрів у рецептурах традиційних видів майонезів(2020-11-10) Калабаш, М.; Паска, М. З.; Kalabash, M.; Paska, M. Z.Документ Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 4 курс(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-03-03) Паска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.